Cégtörténet

Cégünk családi vállalkozásként indult, később pedig az álltalunk képviselt magas minőség és megbízhatóság jegyében dinamikusan fejlődtünk, így vállalkozásunk először Betéti Társasággá majd Kft-vé alakult át.

Vállaljuk családi házak, irodaházak éttermek, vendéglátóegységek teljes generál-kivitelezését, az alaptól a tetőig, szerkezet kész vagy kulcsrakész átadással.

Továbbá vállalunk belsőépítészeti tervezést és kivitelezést, kandallók, nyílászárók, lépcsők, bútorok készítését.

Kedvező építőanyagárakat tudunk biztosítani gyártó cégekkel kötött szerződéseink alapján.

Pontosan megtervezett építési és pénzügyi ütemterv alapján építjük lakóházát, irodáját, nyaralóját.

Számtalan referenciával rendelkezünk, melyeket telefonos egyeztetés alapján akár személyesen is megtekinthet.

Asztalos üzemrészlegünk magas színvonalú egyedi-iparművészeti termékeket készít. Eme termékeinket megtekinthetik a www.asztalosmuhely.com honlapunkon. 

 A kivitelezést saját jól képzett, tapasztalt csapatunkkal és cégünkkel szorosan együttműködő partnervállalkozásokkal valósítjuk meg.

Fontos számunkra a megrendelő igényeinek, izlésvilágának összehangolása a megfelelő építési technológiával, stílusirányzattal, mind a tervezés mind a kivitelezés tekintetében.

Garantáljuk a minőségi követelmények mindenkori teljesítését, valamint a Megrendelő érdekeinek elsődleges szolgálatát, meggyőződésünk, hogy a Megrendelőink minden elvárásának meg tudunk felelni.

Ha pontos, megbízható minőségi munkát akar és házának építésében örömét szeretné lelni, akkor forduljon hozzánk!

Reméljük, hogy szakmai rátermettségünket, hozzáértésünket és szakmai tapasztalatunkat hamarosan Önöknek is bizonyíthatjuk.

Maradunk Tisztelettel:

Hegyi Tibor

Ügyvezető Igazgató
Köszönettel vettük érdeklődését és várjuk további kérdéseit, kéréseit.